Miehet harraste

Miesten porukka koostuu kaiken ikäisistä ja monen tasoisista pelaajista, jotka pitävät lentopallon voimin kuntoaan yllä.

 

KOLE Harraste miehet -ryhmä harjoittelevat
5.9. alkaen
*tiistaisin klo 19:30-21:00 Urheilupuiston koulun liikuntasalilla
*torstaisin klo 19:30-21:30 Urheilupuiston koulun liikuntasalilla

 

Lisätietoja antaa Ari Enbom, ari.enbom@wippies.fi, puh. 040 937 9591

 

Aikuisten harrastusryhmistä keräämme noin 60 euron kausimaksun, joka kattaa salivuokran kaupungille sekä taloushallintokulut. Myös KoLen jäsenmaksu (20 euroa kaudelta 2023-2024) tulee olla maksettu. Laskutus ryhmien käynnistymisen jälkeen syksyllä ja keväällä. Ryhmien yhteyshenkilöt keräävät osallistujatiedot laskutusta varten.

Turnausraporttia...

 

KOLE 57 miesten harraste ryhmä osallistui la 20.2.2024 Savitaipaleen Tammi turnaukseen. Järjestelyistä vastasivat paikalliset harraste lentopalloilijat. Joukkueita oli yhteensä 9 jaettuna kahteen lohkoon. Alkupelien jälkeen lohko voittajat ja lohkonsa kakkoset pelasivat mitaliottelut ja muut joukkueet sitten vastaavalla tavalla omat ottelunsa.

Pääsimme pronssi otteluun Lappeenrantalaista LUT joukkuetta vastaan, jonka kuitenkin hävisimme 1- 2. Finaalipaikkakin oli kyllä tarjolla, mutta tälläkertaa ei meitä onnistanut. Turnaus oli tosi tasainen, mikä takasi jännittäviä pelejä koko päiväksi. 

 

Torille ei päästy tällä kertaa kiertopalkinnon kanssa juhlimaan, mutta ensi vuonna uusi yritys.