Täydenkuun Snow Volleyball turnaus

Aika: 4.3.2023 klo 12
Paikka: Käyrälammen alue

Käyski Beach Volley 99 ja Kouvolan Lentopalloilijat -57  järjestävät lauantaina 4.3.2023 yhteistyössä Tykkimäen Saunan  ja Kouvolan kaupungin kanssa perinteisen Täydenkuun Snow Volleyball -turnauksen.

Kouvolan Lentopallloilijat 57 ry tukee Käyski Beach Volley 99 seuraa antamalla tapahtumaan erikseen sovittavaa välineistöä sekä talkoo henkilöstöä.

Tapahtumakeskus sijaitsee Tykkimäen Saunalla, jonka rannassa pelataan osa otteluista (Lautarontie 3).

Pääosa otteluista pelataan kuitenkin lammen toisella puolella Käyrälammen beach volley - stadionilla (Käyrälammentie 20).

Sarjat naiset/miehet kilpa/harraste.

Aikataulu:

klo 12 tekninen palaveri Tykkimäen saunan kokoustilassa (Lautarontie 3).

Kokoustila on koko päivän osallistujien käytettävissä.

klo 12.30 ottelut alkavat Tykkimäen Saunan rannassa ja Käyrälammen beach volley - stadionilla (Käyrälammentie 20)

 

Täydenkuun turnaus pelataan uusien kansainvälisten sääntöjen mukaan.

Tässä lyhennelmä säännöistä: kentällä 3 pelaajaa/joukkue, torjunta ei ole kosketus ja passi lentopallon tulkintalinjalla. Rotaatio on vapaa eli pelaajat voivat ryhmittää joukkueensa vastaanotossa haluamallaan tavalla. Joukkueessa voi olla myös neljä pelaajaa, jolloin yksi pelaaja on vaihdossa. Erässä saa käyttää kaksi vaihtoa. Lentopallosta poiketen ei ole pakko vaihtaa samaa pelaajaa kentälle ja takaisin. Sääntöjen tarkennus teknisessä palaverissa.

 

Ilmoittautumisia ottaa vastaa Hannu Mykkänen (puhelin 044 9888164, sähköposti hannu.mykkanen@hotmail.fi), ilmoittautumiset viimeistään

27.2.2023 ilmoittamalla sarja, joukkueen nimi, osallistujien nimet ja yhteystiedot.