Vilkas beach volley -kesä tulossa taas Käyrälammelle - tässä alustava ohjelma

8.4.2018

Kouvolan Käyrälammen beach volley -kentät ovat olleet talvellakin aktiivisessa käytössä snow volleyball -peleissä. Toukokuun lopussa kentät ovat valmiina ottamaan vastaan niin paikalliset pelaajat ja harrastajat kuin turnausosallistujat kauempaakin. Käyrälammen kentät ovat Suomen parhaat – tämä on pelaajien yleinen mielipide. Alueella on 12 kenttää, joten pelitilaa riittää. Tervetuloa mukaan pelaamaan tai seuraamaan jännittäviä otteluja!

 

KOULULAISET VALTAAVAT ALUEEN 30.5.2018

Koulubiitsi -turnaus on kaikille koululaisille suunnattu. Sarjoja on tytöille ja pojille kolme (alakoulu, yläkoulu ja toinen aste). Klo 17 käynnistyvät ala- ja yläkoululaisten ottelut, klo 18 mukaan tulevat lukiolaiset ja ammattiopistolaiset.

Koulupäivinä on luokkien mahdollista saada ohjausta beach volleyn saloihin, opettajat voivat ottaa yhteyttä Hannuun ja sopia ohjausaikataulut.

 

VIIKKOLIIGA JOKA TIISTAI KESÄ-HEINÄKUUSSA

Tiistaina 5.6.2018 klo 17.30 käynnistyy perinteinen Käyrälammen viikkoliiga. Kesän aikana pelataan joka tiistai ainakin heinäkuun loppuun asti.

Kaikki ovat tervetulleita pelaamaan! Neljän henkilön lohkoissa pelataan kaikkien kanssa kaikkia vastaan – eli omaa paria ei tarvita. Lohkot jaetaan pelaajien tason mukaan, joten peleistä pitäisi tulla tasaisia. Pisteitä lasketaan ja parhaat pelaajat nousevat rankingissa ylös seuraavan lohkoon. Mukaan voi tulla koko kesäksi tai vain yhdeksi illaksi. Kausimaksu on 20 euroa, kertamaksu 5 euroa. Palkintoja on luvassa ainakin koko kesän parhaille.

                                        

JUNIORIKESKIVIIKOT

Kaikille avoimissa illoissa juniorit saavat ohjausta lajiin ja pääsevät myös pelaamaan. Pienemmille verkot asennetaan alemmaksi, joten kaikki pääsevät kokeilemaan taitojaan.

Juniorikeskiviikot alkavat heinäkuun 4. päivänä ja jatkuvat elokuun 1. päivään asti. Ohjausaika on klo 17-19, ohjaus on junioreille maksutonta.

 

ETELÄ-SUOMEN ALUEEN JUNIORIEN LEIRI 25.-26.6.2018

Lentopalloliiton Etelä-Suomen alue järjestää perinteisen leirin. Leiripäällikkönä toimii Simo Saros. Leirille pääsee 40 nuorta. Ilmoittautuminen ESLAn sivujen kautta.

         

JUNIOREIDEN SUOMENMESTARUUS -OSAKILPAILU 7.-8.7.2018

Juniorisarjojen U14, U16 ja U18 SM-osakilpailu rantautuu Käyrälammelle edellisvuosien tapaan.

Katsojille on luvassa jännittäviä pelejä koko viikonlopuksi, pelit alkavat klo 10 ja jatkuvat molempina päivinä pitkälle iltapäivään. Kioski palvelee ja paikalla on hyvät katsomot.

Ilmoittautuminen Suomen Lentopalloliiton kautta.

 

VIIKKARI BIITSI LAUANTAINA 28.7.2018 klo 10

Tähän turnaukseen ovat kaikki harrastajat tervetulleita, ”ammattilaiset” eli aikuisten SM-kiertueeseen osallistuvat on poissuljettu. Viikkari Biitsiä pelataan kahdessa miesten ja kahdessa naisten sarjassa, joista ”TOUHU”-sarjat ovat tarkoitettu vähemmin kilpailuissa käyneille harrastajapelaajille. Näin kynnys turnauksiin osallistumiseen on matala.

Osallistumismaksu on 40 euroa/joukkue. Lisätiedot ja ilmoittautumisohjeet julkaistaan myöhemmin täällä: http://www.vikinglinecup.net/featured/viikkari-biitsi/

 

SENIORITURNAUS 3-HENKILÖN JOUKKUEILLE LAUANTAINA 28.7.2018 klo 12

Senioreille (sarjat naisille ja miehille 50, 60 ja 70) järjestetään oma turnaus, joka pelataan kolmen henkilön joukkuein. Ottelut alkavat klo 12.

Ilmoittautuminen viimeistään 21.7.2018 sähköpostilla: hannu.mykkanen@hotmail.fi  Osanottomaksu 20€/pelaaja maksetaan tilille:  FI03 5750 0120 3074 43

 

JUNIORIT PELAAVAT ALUEMESTARUUDESTA SUNNUNTAINA 29.7.2018

Turnaus on avoin kaikille Etelä-Suomen alueen junioreille. Sarjoja on sekä tytöille että pojille U16 ja U18. Ottelut alkavat klo 10. Ilmoittautuminen ESLAn nettisivujen kautta.

 

Tervetuloa pelaamaan ja seuraamaan otteluja Käyrälammen kauniisiin rantamaisemiin!

 

Lisätietoja turnauksista antaa

Hannu Mykkänen (puhelin 044 9888164, sähköposti  hannu.mykkanen@hotmail.fi)

Lisätietoja Kouvolan Lentopalloilijat -57 ry:stäwww.kole.fi