TÄYDENKUUN SNOW VOLLEYBALL -turnaus 3.3.2018 Kouvolassa – nyt myös EM-karsinta

20.1.2018

Tykkimäen saunan ranta ja täysikuu
Tykkimäen saunan ranta ja täysikuu
Kenttä Käyrälammella on käytössä harjoittelua varten.
Kenttä Käyrälammella on käytössä harjoittelua varten.
Kuva talven 2017 turnauksesta
Kuva talven 2017 turnauksesta

Nyt kaikki kokeilemaan uutta lajia - snow volleyta Käyrälammen rannalla. Hannu Mykkänen viritti kentän harjoittelua varten jo 20.1.

Kaikki näyttää olevan valmista: täysikuu, lumi, kentät ja turnaustyöryhmä. Lauantaina 3.3. Täydenkuun snow volleyball -turnaus Käyrälammella. Tulossa myös hyvä ulkoilusää, joten suunnaksi iltapäivällä ensin Käyrälammentien kentät ja myöhemmin Tykkimäen saunan ranta. Käyrälammentien varren pysäköintialueet on kaikki aurattu, joten parkkitilaa on riittävästi.

Harrastesarjan ilmoittautuminen klo 12 Tykkimäen saunalla, Lautarontie 3, ottelut alkavat klo 13 Beach volley alueella Käyrälammentiellä. Harrastesarjojen finaalit klo 15 Tykkimäen saunan rannassa. Kilpasarjan EM-karsintaottelut klo 17-19 Tykkimäen saunan rannassa.

_______

Kouvolan Lentopalloilijat -57 ry yhteistyökumppaninaan Käyski Beach Volley ry ja Tykkimäen sauna järjestää maaliskuisen snow volleyball -turnauksen Kouvolan Käyrälammella täydenkuun aikaan lauantaina 3.3.2018 klo 12-21.

Snow volley eli lumilentis on talvinen muunnelma beach volleysta. Lajissa on jo parin vuoden ajan pelattu Euroopan Touria, mutta lajin ensimmäiset EM-kisat pelataan 23.-25.3.2018 Itävallassa. Pelipaikkoina ovat Wagrain-Kleinarl ja Flachau, joka on myös lajin syntysijoja. Suomen lentopalloliitto on päättänyt, että Kouvolan turnaus on samalla myös karsinta EM-kisoihin (ei matkatukea).

Keski-Euroopassa lajin historia alkaa vuodesta 2008, mutta Kouvola on ollut tässäkin edelläkävijä - jo vuosina 2000 ja 2001 järjestettiin täydenkuun turnauksia Käyrälammen rannalla ja talvella 2017 oli paikalle kutsuttu myös Suomen parhaat beach volleyn pelaajat kutsuturnaukseen. King of snow volleyball -kisan voitti silloin Harri Suonikko.

Nyt laji tuodaan taas tutuksi Kouvolassa, se soveltuu myös lapsille hyväksi ulkoilumuodoksi. Haluamme antaa kaikille mahdollisuuden tutustua lajiin hiihtoloman aikana 23.2.-2.3.2018, kertoo työryhmän vetäjä Hannu Mykkänen. Käyrälammen beach volley -alueen kentillä pääsee silloin harjoittelemaan ja kokeilemaan. Ensimmäiset kentät on viritetty pelikuntoon jo 20.1., joten harjoitteluaikaa on. Mukaan pallo ja pitävät kengät.

Perjantaina 2.3.2018 klo 14-16 on luvassa myös ohjausta snow volleyn saloihin, tervetuloa hiihtolomalaiset ja kaikki muutkin tutustumaan lajiin Käyrälammentien kentille.

Lauantaina 3.3.2018 klo 12 alkaen järjestetään turnaus harrastesarjan naisille ja miehille Käyrälammen beach volley -alueella (Käyrälammentie 20). Myöhemmin iltapäivällä pelataan kilpasarjan naisten ja miesten alkusarjat (aikataulu täsmentyy osallistujamäärän mukaan). Täydenkuun aikaan illalla klo 18 alkavat kilpasarjojen loppuottelut Tykkimäen saunan rannassa (Lautarontie 3). Loppuottelujen voittajilla on oikeus edustaa Suomea lajin EM-kisoissa.

Ilmoittautumisia ottaa vastaa Hannu Mykkänen (puhelin 044 9888164, sähköposti  hannu.mykkanen@hotmail.fi), ilmoittautumiset viimeistään 27.2.2018 ilmoittamalla sarja, osallistujien nimet ja yhteystiedot sekä maksamalla osallistumismaksu (harrastesarjat 30 €/joukkue, kilpasarjat 60 €/joukkue - juniorijoukkueet puoleen hintaan) KoLen tilille FI03 5750 0120 3074 43

Tykkimäen saunan toiminnanjohtaja Viljami Taimisto toivottaa kaikki tervetulleiksi katsomaan loppuotteluja ja tutustumaan samalla vuosi sitten avattuun saunamaailmaan Käyrälammen rannalle (Lautarontie 3, 45200 Kouvola). Rohkeimmat voivat testata Käyrälammen veden lämpötilan pulahtamalla avantoon, pelaajille sauna sisältyy osallistumismaksuun.

Sokos Hotel Kouvolan Vaakuna tarjoaa edullisen majoituksen osallistujille ja katsojille.

Lisätietoja lajista: http://www.lentopalloliitto.fi/urheilua/beach-volley/snow-volley.html

Lisätietoja Kouvolan Lentopalloilijat -57 ry:stä www.kole.fi

 

Lisätiedot tapahtumasta:                                                          

Hannu Mykkänen                                                                                                        

KoLen beach volley -vastaava                                           

puhelin 044 9888164                                                                   

sähköposti  hannu.mykkanen@hotmail.fi