Aktiivinen harrastustalvi pienille ja isoille - tule mukaan pelailemaan!

12.1.2018

KoLen naperot syksyllä 2017
KoLen naperot syksyllä 2017
Tule mukaan Hippo -pallokouluun
Tule mukaan Hippo -pallokouluun
KoLen juniorit Kouvolan Sanomissa tammikuussa 2018
KoLen juniorit Kouvolan Sanomissa tammikuussa 2018
KoLen nuoret naiset
KoLen nuoret naiset

KoLe tarjoaa harrastusryhmiä kaikenikäisille, tässä yhteenveto kevättalvesta 2018. Tervetuloa mukaan!

Kouvolan Lentopalloilijat -57 ry:n talven harrastusmahdollisuudet:

Kaikille avoimet juniorien ryhmät:

KoLen naperot -ryhmä:

KoLen naperot -ryhmä tarjoaa alle kouluikäisille lapsille puuhaa ryhmässä, joka tukee motoristen taitojen kehittymistä ja vahvistaa monipuolisesti sosiaalisia taitoja. Ryhmä kokoontuu sunnuntaisin alkaen klo 17.30-18.30 Vahteron koululle (Voimakatu 1, 45150 KOUVOLA). Ryhmä on ollut tosi suosittu, nyt on vain kaksi paikkaa vapaana, ilmoittautuminen Heidille: heidi.pasi@hotmail.com

Hippo -pallokoulu

KoLella on pitkät perinteet pallokoulun järjestämisessä. Nyt toimintaan on saatu uusi yhteistyökumppani OP Kymenlaakso ja ryhmä on nimetty Hippo -pallokouluksi. Monipuolinen liikunnallinen ohjaus tukee motoristen taitojen kehittymistä ja ryhmässä toimiminen vahvistaa myös sosiaalisia taitoja. Hippo -pallokoulu on aina keskiviikkoisin klo 17.30-19.00 Haanojan Haalilla (Myllypuronkatu 3, 45150 KOUVOLA).  Pallokoulu on todella edullinen, koko kevätkausi vain 30 euroa (10 euron jäsenmaksu ja 20 euron pallokoulumaksu).  Yhteistyökumppanimme OP Kymenlaakso tarjoaa pallokoulumaksun kaikille omistaja-asiakkailleen, joten maksettavaksi jää silloin vain jäsenmaksu 10 euroa. Varusteiksi riittävät normaalit sisäliikuntaan sopivat vaatteet ja jalkineet.

KoLen juniorit:

Juniorien harrasteryhmät on tarkoitettu yli 10 -vuotiaille, jotka ovat kiinnostuneet lentopallosta. Junioriharrastajissa pääpaino on pelailemisessa, pelitaitoja kehitetään siinä sivussa. Näillä ryhmällä ei ole mitään kilpailullisia tavoitteita, elleivät nuoret itse niin päätä. Harjoitusvuorot ovat maanantaisin klo 19.00-20.15 ja tiistaisin klo 18-19.30 Haanojan Haalilla (Myllypuronkatu 3, 45150 KOUVOLA). Junioriharrastajien koko kevätkauden maksu on vain 30 euroa (10,- jäsenmaksu ja 20,- ohjausmaksu).  Varusteiksi riittävät normaalit sisäliikuntaan sopivat vaatteet ja jalkineet.

KoLen nuoret naiset

Nuoret lentopallonaiset (yli 15-vuotiaat) harjoittelevat Haanojan Haalilla keskiviikkoisin klo 20.15-21.45 ja perjantaisin Korian monitoimihallilla klo 18-19.30. Ryhmä osallistuu myös turnauksiin. Jos olet aikaisemmin lajia jonkin verran harrastanut, olet tervetullut mukaan. Tässäkin ryhmässä koko kevätkauden maksu on vain 30 euroa (10,- jäsenmaksu ja 20,- ohjausmaksu).

 

Aikuisten harrasteryhmät:

Aikuisten harrasteryhmiin ovat kaikki peli-intoiset tervetulleita, tasoja riittää SM-turnauksiin valmistautuvista ryhmistä vain harrastuksekseen pelaaviin.

Naiset

Harrastenaiset pelaavat Haanojan Haalilla maanantaisin klo 19-20.30 ja keskiviikkoisin 17.30-19.

Miehet

Miesten harrasteryhmissä on valinnan varaa, voit valita turnauksiin osallistuvat ns 7-liigaryhmän tai harrastuspelaajien ryhmän oman pelitaustasi ja aikataulusi mukaan.

Haanojan Haalilla maanantaisin klo 20.30-21.45 kokoontuu ryhmä, joka osallistuu 7-liigaan. Jos sinulla on aikaisempaa pelikokemusta, niin tervetuloa vahvistukseksi otteluihin!

Miesten harrasteryhmät pelaavat Urheilupuiston koululla tiistaisin klo 17.30-21 ja torstaisin klo 20-21.30

Aktiivinen veteraaniryhmä kokoontuu tiistaisin klo 18-19.30 Haanojan Haalilla.

Aikuiset maksavat harrastuksestaan salivuoromaksun lisättynä taloushallintokuluilla, lisäksi KoLen jäsenmaksu tulee olla maksettuna.

 

Uusi harrastusmahdollisuus kaikille hiihtolomaviikolla: snow volleyball

Snow volleyball on suosittua Keski-Euroopassa, KoLe on ensimmäisenä ottanut lajin ohjelmaan Suomessa.

Täydenkuun snow volley -turnaus pelattiinn Käyrälammen rannalla 3.3.2018.

 

Naisten 2-sarjan kotipelit – lentopallohuumaa Kuntotalolla

Kuntotalolla on aina naisten joukkueen kotipeleissä suuren urheilujuhlan tuntua, tulehan mukaan katsomoon tai aitioihin!