Lentopallon superlauantai Kouvolassa 11.3.2017

5.3.2017

Lentopallon superlauantai 11.3.2017 – kolme mielenkiintoista tapahtumaa, pakkaa reppuun eväiden lisäksi lämmintä vaatetta (miksei myös saunomisvarusteet) ja varaudu katsomaan lentopalloa kellon ympäri. Aamulla klo 10 Utti-halliin, klo 13 Kuntotalolle ja illaksi Tykkimäen saunalle Käyrälammen rantaan.

 

  1. B-TYTÖT TAISTELEVAT ALUEMESTARUUDESTA

 

B-tyttöjen ESLA:n aluemestaruusturnaus pelataan 11.3.2017 Utti-hallissa, Utintie 88, 45410 Kouvola.

Joukkueet: PuMa Spike Helsingistä, Kouvolan Lentopalloilijat-57 (KoLe-57), Perttulan Tähti (PeTä) Nurmijärveltä, Karkkilan Pojat (KaPo) ja Salpis Hollolasta

Aamulla ottelut alkavat klo 10. KoLen tytöillä on ottelut klo 10.00, 11.15, 12.30 ja 15.30.

KoLen B-tyttöjen valmentajat Mikael Lehtinen ja Juha Tuomioja kommentoivat tilannetta viikko ennen turnausta näin: KoLen tytöt ovat pelanneet tämän kauden upeasti nousujohteisesti, joten hyvän pelivireen jatkuessa on mahdollisuus ihan kirkkaimpaankin mitaliin. Täysillä on kuitenkin mentävä heti alusta asti ja pyrittävä virheettömiin, mutta kuitenkin rohkeisiin suorituksiin.

 

Turnauspaikalla on tukijoukkojen ylläpitämä kahvio, ei pääsymaksua.

 

2. NAISET KOHTAAVAT PUOLIVÄLIERÄOTTELUSSA NAKKILAN PATERIT – JAOSSA VÄLIERÄPAIKKA

Naiset pääsivät ylemmästä jatkosarjasta taistelemaan eteenpäin. Puolivälierissä Kole kohtaa Nakkilan Paterit. Ensimmäisen ottelun Nakkilassa KoLe voitti. Toinen välieräottelu pelataan Kuntotalolla 11.3.2017 klo 13. Puolivälierissä pääsee kahdella voitolla jatkoon, joten KoLen naisilla on lauantaina mahdollisuus varmistaa välieräpaikka.

Valmentaja Tomi Immonen kertoi tunnelmiaan, kun puolivälieräpaikka selvisi: Pudotuspelivaiheeseen pääsy on joukkueelle palkinto siitä, että olemme tehneet asioita oikein. Pelin ja pelaajien kehitys on kauden kuluessa ollut katkeamatta oikean suuntainen. Yhteispelin askelmerkit ovat löytyneet nopeammin kuin uskalsin odottaa. Runkosarjasta sekä ylemmästä jatkosarjasta pääsimme rimaa hipoen jatkoon, mutta pudotuspelit ovat oma erilainen maailma, jossa päivän kunto, hetkessä eläminen ja realismi vaikuttavat suoraan sekä peruuttamattomasti tulokseen. Se, että emme ole suosikkeja vaan haastajia tässä ottelusarjassa on myös meille sopiva asetelma. Lähdemme nauttimaan tilanteesta hyvällä asenteella ja taistelutahdolla.

Paikalla Kuntotalolla on tuttuun tapaan kahvio ja arpajaiset. Liput 5€

 

3. TÄYDENKUUN SNOW VOLLEYBALL -TURNAUS

Kouvolan Lentopalloilijat -57 ry ja Käyski Beach Volley ry järjestävät maaliskuisen täydenkuun snow volleyball -turnauksen Tykkimäen saunan rannalla Käyrälammella 11.3.2017 klo 15-21.  Iltapäivällä kenttä on vapaana paikallisille pelaajille, kuun noustua areenalle astuu Suomen parhaita beach volleyn palaajia, mm Veikka Manninen, Jyrki Nurminen, Arttu Perello , Pekka Piippo, Harri Suonikko ja Jussi Tommola. Paikallisväriä odotetaan myös naapuriseuroista eri ikäluokista (A-junioreista senioreihin). Ilmoittautumisia ottaa vastaa Hannu Mykkänen (puhelin 044 9888164, sähköposti  hannu.mykkanen@hotmail.fi)

Tapahtumapaikkana on Tykkimäen sauna Käyrälammen rannalla (Lautarontie 3, 45200 Kouvola). Tykkimäen saunan toiminnanjohtaja Viljami Taimisto toivottaa kaikki tervetulleiksi katsomaan otteluja ja tutustumaan samalla uuteen saunamaailmaan. Rohkeimmat voivat testata Käyrälammen veden lämpötilan pulahtamalla avantoon.

Järjestäjät muistuttavat, että Lautarontiellä parkkitilaa on rajallisesti, joten Käyrälammen suuntaan kannattaa tehdä liikunnallinen retki tai käyttää Käyrälammentien parkkipaikkaa.

 

  •