Uusi puheenjohtaja on valittu!

26.1.2017

Puheenjohtaja Henni Seppälä valinnan jälkeen 26.1.2017
Puheenjohtaja Henni Seppälä valinnan jälkeen 26.1.2017

Positiivisia uutisia yleiskokouksesta: Kouvolan Lentopalloilijat -57 ry:n puheenjohtajaksi valittiin Henni Seppälä. Hennillä on vahva lentopallotausta naapuriseuroista (Elimäen NMKY, Korian Ponsi ja Kausalan Yritys), kauppatieteen maisterin tutkinto Jyväskylän yliopistosta ja johtamiskokemusta Kymenlaakson Osuuspankin yrityspankin johtajana. Onnea ja menestystä uudelle puheenjohtajalle!

Kouvolan Lentopalloilijat -57 ry on ollut 2,5 vuotta ilman puheenjohtajaa ja syksyllä harkittiin jopa seuran purkamista. Nyt KoLella on uusi suunta ja toimintaan on tullut uusia voimia entisten seura-aktiivien rinnalle.

Kokouksessaan 26.1.2017 Kouvolan Lentopalloilijat -57 ry valitsi puheenjohtajaksi Henni Seppälän. Hennillä on vahva lentopallotausta naapuriseuroista (Elimäen NMKY, Korian Ponsi ja Kausalan Yritys), kauppatieteen maisterin tutkinto Jyväskylän yliopistosta ja johtamiskokemusta Kymenlaakson Osuuspankin yrityspankin johtajana.

KoLen tiedotustyöryhmä teki muutaman kysymyksen uudelle puheenjohtajalle heti valinnan jälkeen:

  1. Mikä sai sinut lähtemään mukaan syksyllä purkamisuhan alla olleen seuran johtoon?

Olen iloinen, että itse aikanaan päädyin lentopallon ja urheilun pariin, sillä olen sen kautta päässyt näkemään ja kokemaan paljon sekä saanut urheilun ja liikkumisen läheiseksi osaksi elämää. Olen saanut pelata seuroissa, jossa asiat ovat aina toimineet hyvin, ja olen siitä hyvin kiitollinen. Lähdin mukaan KoLen toimintaan, sillä toivoisin, että voisimme Kouvolassa tarjota myös tulevaisuuden nuorille mahdollisuuden pelata lentistä sekä harrastaa ja kokeilla eri lajeja. Toivoisin, että saamme kannustettua kaikenikäisiä ihmisiä liikkumaan.

2. Mitkä ovat tavoitteesi KoLen 60-vuotisjuhlavuodelle?

Lentopallon näkyvyyden lisääminen, junioritoiminnan kasvattaminen ja seuran hallinnollisten asioiden kuntoon laittaminen.

3. Millainen on visiosi Kouvolan seudun lentopallon tilasta vuonna 2020?

Junioritoiminta on virkeää, aikuisten salivuorot ovat täynnä palloilijoita ja kesäisin hienot beach volley -kentät ovat täynnä pelaajia. Olisi myös upeaa, jos pääsisimme edelleen nauttimaan aikuisten edustusjoukkueen peleistä.

4. Kolme vaativaa tehtävää (äiti, pankinjohtaja ja puheenjohtaja) – miten aika ja voimat riittävät?

Kahden pienen lapsen äitinä aika tosiaan on välillä kortilla, mutta hyvällä organisoinnilla ja priorisoinnilla pääsee pitkälle. Lisäksi innostava työ ja haastavat tehtävät pikemminkin lisäävät voimavaroja. Myös liikunnasta saan paljon virtaa.

5. Viestisi muille nuorille äideille ja isille?

Harrastakaa ja liikkukaa yhdessä lasten kanssa.

 

Puheenjohtajan apuna on aktiivinen johtokunta, jonka jäsenet vastaavat eri osa-alueista. Kouvolan Lentopalloilijat -57 ry:n johtokuntaan kuuluvat vuonna 2017: Jan Engberg, Riikka Kunnari, Mikael Lehtinen, Hannu Mykkänen, Heidi Pasi ja Tero Tikka sekä varajäsenet Tomi Immonen, Anu Niemi, Asko Myötyri, Harri Pehkonen ja Seppo Tohka.

 

Kouvolan Lentopalloilijat -57 ry käynnistää jäsenhankintakampanjan osana talouden tervehdyttämistä. Kaikilla on mahdollisuus liittyä jäseneksi ja samalla tukea toimintaa maksamalla jäsenmaksun (juniorit 10 euroa, aikuiset 20 euroa, kannatusjäseneksi voi tulla vähän suuremmalla omavalintaisella summalla) tilille FI51 1579 3006 1058 55