KoLen C-tytöt etelän 6. paras joukkue

15.3.2016

KoLen C-tytöt kohtelias isäntäjoukkue etelän aluemestaruusturnauksessa

Kouvola la 12.3.2016

Kouvola Lentopalloilijat-57 järjesti turnauksen lauantaina Korian Monitoimitalolla. Turnauksessa pelattiin sijoista 1-6 ja joukkueet olivat  Artami, Perttulan Tähti, Blues Volley, KoLe-57, Mäntyharjun Virkistys ja PuMa Volley.

KoLen lähti upeasti käyntiin ja voitti ensimmäisen erä upealla pelillä 25-19, mutta toinen erä meni puolestaan vastustajalle 19-25. Kolmannessa erässä KoLe sortui helppoihin virheisiin, eikä se saanut peliään kulkemaan halutulla tavalla ja PeTä vei erän helposti pistein 3-15. Näin ottelu PeTän nimiin erin 2-1.

Toinen ottelu oli PuMaa vastaan, mutta se oli KoLelle melko mollivoittoinen ottelu kokonaisuudessaan ja PuMa vei matsi suhteellisen helposti erin 2-0 (25-10, 25-15)

Lohkon voitti Puma puhtaalla pelillä, PeTä tuli toiseksi ja KoLe jäi siten lohkonsa viimeiseksi taistelemaan suoraan sijoista 5-6. Vastaan tuossa ottelussa tuli Artami, jolle KoLe joutui myös tiukkojen vaiheiden jälkeen antautuman erin 2-1 (25-27, 28-26, 15-8). KoLella oli toisessa erässä parikin ottelupalloa, mutta ne valitettavasti tyrittiin ja Artami näin onnistui hieman paremmin varsinkin erän lopulla ja sija 5. siten ansaitusti Imatralle.

Toisessa lohkossa selkeä ykkönen oli BV ja toiseksi tuli MäVi ja viimeiseksi jäi siis Artami.

Puoliväliersässä lohkojen voittajat pelasivat toisen lohkon kakkosia vastaan ja otteluiden ristikkäisotteluiden voittajat ehkä odotetustikin olivat PuMa ja BV, jotka siis finaaliotteluun. Pulivälierän häviäjät Mävi ja PeTä jäivät taistelemaan pronssiotteluun siitä hieman himmeimmästä mitalista.

Finaaliottelun voitti melko selkeästi BV erin 2-0 ja pronssiottelussa voittajaksi hieman tiukemmalla pelillä selviytyi PeTä.

Lopulliset sijoitukset siis: 1. BV, 2. PuMa, 3. PeTä, 4. MäVi, 5. Artami ja 6. KoLe

KoLen joukkueessa pelasivat Sara Kunnari (joka palkittiin joukkueen parhaana), Aliisa Lehtinen, Fanni Kuva, Essi Tuomioja, Anette Engberg, Ada Telkkinen ja Amanda Haukijärvi. Joukkuetta valmensi Mikael Lehtinen.